Supercupa României se va disputa la 8 iulie, iar Liga I va începe la 11 iulie

Comitetul Executiv al FRF a stabilit, în şedinţa sa de luni, ca Supercupa României să se dispute la 8 iulie, iar ediţia 2015-2016 a Ligii I, care se va desfăşura în sistem play-off/play-out cu 14 echipe, să înceapă la 11 iulie.

829 afișări
Imaginea articolului Supercupa României se va disputa la 8 iulie, iar Liga I va începe la 11 iulie

Supercupa României se va disputa la 8 iulie, iar Liga I va începe la 11 iulie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv se va stabili şi oraşul care va găzdui Supercupa României.

Perioada de transfer pentru ediţia 2015-2016 a Ligii I este cuprinsă între 14 iunie 2015 şi 5 septembrie 2015. De asemenea, începând cu sezonul următor, arbitrii vor folosi la meciurile din Liga I spray-urile cu spumă biodegradabilă pentru a indica locul unde trebuie să stea apărarea adversă la loviturile libere.

Comitetul Executiv a aprobat programul de pregătire al primei reprezentative şi al selecţionatei de tineret din luna iunie. "Între 1-6 iunie jucătorii convocaţi la prima reprezentativă vor avea o vacanţă activă, programul desfăşurându-se la Mogoşoaia. Apoi, între 8-10 iunie va avea loc pregătirea şi deplasarea în Irlanda. Echipa Uder 21 se va pregăti între 1-6 iunie la Mogoşoaia, iar între 7-17 iunie la Târgu Mureş", a spus Chivorchian.

Secretarul general a adăugat că FRF îşi va susţine punctul de vedere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în dosarul deschis de clubul CFR Cluj ca urmare a sancţiunii cu 24 de puncte de penalizare primite din partea Comisiei de Disciplină. "Departamentul juridic al FRF se va prezenta la TAS referitor la ceea ce a invocat CFR Cluj în susţinerea lor", a afirmat Chivorchian.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici