Superliga: UTA învinge Petrolul şi se apropie de zona de play-off

UTA Arad a învins Petrolul Ploieşti, sâmbătă, într-o partidă din etapa a 27-a a Superligii de fotbal, iar cu această victorie, arădenii urcă o poziţie în clasament şi îi depăşesc chiar pe ploieşteni.

120 afișări
Imaginea articolului Superliga: UTA învinge Petrolul şi se apropie de zona de play-off

Mircea Rednic şi-a învins o fostă formaţie

Partida UTA Arad-Petrolul Ploieşti s-a încheiat cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de brazilianul Marcelo Freitas în prelungirile primei reprize.

Arădenii obţin trei puncte şi cu un total de 37 de puncte urcă pe locul 7 în clasament. Ei sunt la egalitate de puncte cu Hermannstadt, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off. Petrolul cade o poziţie până pe locul 8. Ploieştenii au 35 de puncte.

Sâmbătă se vor mai desfăşura două partide din etapa a 27-a. De la ora 17.00 va fi meciul Farul Constanţa-Oţelul Galaţi, iar de la ora 20.00 va începe întâlnirea dintre Poli Iaşi şi Rapid Bucureşti.

Vineri s-au disputat primele două partide ale etapei a 27-a. FC Hermannstadt a învins formaţia FCU Craiova, scor 1-0, iar CFR Cluj a trecut de Dinamo Bucureşti cu 4-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
superliga,
uta,
petrolul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici