Suporterii spanioli au scandat împotriva preşedintelui LPF. Ce i-au urat fanii lui Dumitru Dragomir - VIDEO

Cu o noapte înainte de finala Ligii Europa, suporterii români au socializat în Centrul Vechi al Bucureştiului cu fanii spanioli. Îndemnaţi de români, spaniolii au scandat mesaje împotriva preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

382 afișări
Imaginea articolului Suporterii spanioli au scandat împotriva preşedintelui LPF. Ce i-au urat fanii lui Dumitru Dragomir - VIDEO

Suporterii spanioli au scandat împotriva preşedintelui LPF. Ce i-au urat fanii lui Dumitru Dragomir - VIDEO

Spaniolilor le-a sunat bine lozinca prin care Dumitru Dragomir este trimis la închisoare şi au repetat-o de câteva ori.

Mai entuziaşti privind această scandare s-au arătat fanii români, care au strigat cât i-au ţinut puterile.

Scenele de marţi seară, din Centrul Vechi, sunt atât amuzante, datorită accentului spaniol dat limbii române, dar şi îngrijorătoare, cu privire la posibilele manifestaţii care ar putea avea loc chiar la finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Club.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici