Szukala a fost transferat de Steaua. Florin Costea refuză să meargă la Petrolul. Becali: Are ceva la cap

Fundaşul polonez Lukas Szukala se va alătura începând de luni lotului formaţiei Steaua, dar atacantul Florin Costea, care trebuia să meargă la schimb la Petrolul Ploieşti, a refuzat, motiv pentru care finanţatorul Gigi Becali l-a trimis să se antreneze separat.

854 afișări
Imaginea articolului Szukala a fost transferat de Steaua. Florin Costea refuză să meargă la Petrolul. Becali: Are ceva la cap

Szukala a fost transferat de Steaua. Florin Costea refuză să meargă la Petrolul. Becali: Are ceva la cap (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafaxfoto)

Finanţatorul grupării steliste, Gigi Becali, a declarat, joi, la Gsptv, că atacantul Florin Costea a cerut pentru transferul la Petrolul Ploieşti o primă de instalare.

"Florin Costea de mâine se va antrena separat, cu accidentaţii. După ce a luat de la mine 300 de mii vrea să ia bani şi la semnătură. Pe ce să iei mă bani la semnătură? Ce, noi suntem proştii şi tu esti escrocul? Dacă tu ne escrochezi pe noi, lasă că te escrocăm şi noi. Îi dau amendă de 25 la sută din contract şi mai vedem noi. Am vorbit cu el şi el zicea «eu... ce... ce... eu ce... eu vreau să mă însor. Eu am nevoie de bani». Păi să vină unul de pe stradă să-ţi dea bani. A zis Walter că-i dă 10 mii pe lună. El a zis că vrea bani la semnătură. De aia cel mai deştept e Şiman, că le face test de inteligenţă la fotbalişti când îi ia, să vadă dacă sunt întregi la cap. Ai fentat fotbalul o viaţă întreagă acum du-te! I-am zis să-i facă antrenament separat. Cred că are ceva la cap, pe lângă faptul că e escroc", a declarat Becali.

Finanţatorul FC Steaua a precizat faptul că pentru transferul polonezului Lukas Szukala va plăti către Petrolul Ploieşti 250.000 de euro: "Sukala vine de luni la Steaua. Atâta timp cât antrenorul îl cere, eu sunt mulţumit. Transferul lui costă 250.000 de euro".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici