Tăbârcă: Jucătorii sunt neplătiţi de 5 luni, nu se antrenează până când patronii nu discută cu ei

Antrenorul formaţiei Rapid, Sandu Tăbârcă, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorii săi sunt neplătiţi de peste cinci luni şi sunt hotărâţi să nu se antreneze până când patronii nu vin să discute cu ei.

129 afișări
Imaginea articolului Tăbârcă: Jucătorii sunt neplătiţi de 5 luni, nu se antrenează până când patronii nu discută cu ei

Tăbârcă: Jucătorii sunt neplătiţi de 5 luni, nu se antrenează până când patronii nu discută cu ei (Imagine: Bogdan Danaescu/Mediafax Foto)

"Jucătorii au refuzat să se antreneze şi azi. Sunt hotărâţi să nu se pregătească până când cineva din conducerea clubului nu vine să discute cu ei. Iar eu îi înţeleg, sunt neplătiţi de cinci luni, în afară de restanţele de anul trecut. Eu sunt în aceeaşi situaţie, ca de altfel toată lumea de la club", a spus Tăbârcă.

Întrebat dacă există riscul ca jucătorii să refuze să se prezinte la meciul cu ACS Berceni, programat sâmbătă, în prima etapă a Ligii a II-a, tehnicianul a răspuns: "Noi ne gândim de la zi la zi, e prea departe ziua de sâmbătă. Oricum, este exclus ca în acel meci să folosim juniorii republicani, asta o spun din punct de vedere al clubului Rapid. Acum nu ne rămâne decât să aşteptăm. Avem ceva promisiuni că vine cineva mâine. Vom vedea dacă vine".

Ţinând cont de situaţia clubului, Tăbârcă a afirmat că nu poate vorbi de obiectivul echipei în viitorul sezon. "Ar fi o utopie să vorbim acum despre asta. Nu putem vorbi de obiectiv pentru că noi nu ştim ce se va întâmpla mâine. Pentru orice fel de obiectiv, o echipă are nevoie în primul rând de stabilitate. Iar a te hrăni de la o zi la alta nu este bine. Chiar dacă se vor da mâine nişte bani, este imposibil ca jucătorii să devină zmei", a explicat Sandu Tăbârcă.

Formaţia Rapid, retrogradată în liga secundă după o decizie a Curţii de Arbitraj Sportiv, se confruntă cu grave probleme financiare, existând mari restanţe salariale faţă de fotbalişti şi angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici