Marian Rada a fost demis, Sandu Tăbârcă este noul antrenor principal al FC Rapid

Tehnicianul Marian Rada a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid, în locul său fiind numit secundul Sandu Tăbârcă, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, acţionarul grupării giuleştene, Nicolae Cristescu.

1575 afișări
Imaginea articolului Marian Rada a fost demis, Sandu Tăbârcă este noul antrenor principal al FC Rapid

Marian Rada a fost demis, Sandu Tăbârcă este noul antrenor principal al FC Rapid (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Marian Rada nu a fost dat afară, a fost schimbat din funcţie. Azi am avut o întâlnire şi i-am comunicat acest lucru. De acum înainte el va fi directorul centrului de copii şi juniori al clubului şi va avea acelaşi salariu. În locul său, antrenor principal a fost numit secundul Sandu Tăbârcă. El este un antrenor cu licenţă pro, cunoaşte Rapidul, are experienţă şi suntem siguri că este o soluţie foarte bună", a spus Cristescu.

Oficialul grupării giuleştene nu a dorit să dezvăluie motivele care au stat la baza schimbării din funcţie a antrenorului principal. "Sunt mai multe motive şi nu vreau să le mai discutăm pentru că nu are rost. Mai multă lume ne-a spus în ultimul timp că dacă vrem să facem echipă să îl schimbăm pe Rada. Acum vom vedea. Important este că ne-am despărţit, dacă se poate spune aşa pentru el rămâne în club, în condiţii amiabile. Nu e nicio duşmănie între noi, el a acceptat funcţia de director la juniori unde de altfel a mai activat", a menţionat acţionarul.

Sandu Tăbârcă îi va avea secunzi pe Florică Drăghici şi antrenorul cu portarii Dumitru Iordan. "Tăbârcă şi staful său nu sunt interimari. Ei sunt instalaţi pe o perioadă nedeterminată. Să demonstreze că sunt antrenori şi vor rămâne în funcţii mult şi bine. Noi nu intenţionăm să aducem alt antrenor", a explicat Cristescu.

Din cauza schimbărilor apărute la nivelul conducerii tehnice, partida amicală pe care Rapid o avea programată miercuri dimineaţă în compania formaţiei ACS Berceni a fost anulată.

Antrenorul Marian Rada a preluat conducerea tehnică a formaţiei giuleştene la 20 octombrie 2012 când l-a înlocuit în funcţie pe Ioan Ovidiu Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici