TAD îl descalifică pe Luis Rubiales pentru trei ani pentru sărutul aplicat jucătoarei Jenni Hermoso

Tribunalul Administrativ Sportiv (TAD) a decis vineri să-l descalifice pentru trei ani pe fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, pentru sărutul pe care i l-a dat jucătoarei echipei naţionale Jenni Hermoso după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin.

162 afișări
Imaginea articolului TAD îl descalifică pe Luis Rubiales pentru trei ani pentru sărutul aplicat jucătoarei Jenni Hermoso

TAD îl descalifică pe Luis Rubiales pentru trei ani pentru sărutul aplicat jucătoarei Jenni Hermoso

Potrivit Iusport, la 1 septembrie, TAD a admis parţial plângerea depusă de Consejo Superior de Deportes (CSD) şi a acceptat să deschidă o procedură disciplinară împotriva lui Rubiales, închisă vineri, pentru două abateri după finala Cupei Mondiale feminine, în care Spania a câştigat Cupa Mondială la 20 august, la Sydney.

CSD a înaintat "o cerere motivată" la TAD pentru o posibilă încălcare a Legii sportului şi a Decretului regal de disciplină sportivă de către Luis Rubiales, care se referă la abuzuri de autoritate şi la acte notorii şi publice care încalcă demnitatea sau decorul sportiv.

Acum, la fel precum FIFA, TAD l-a sancţionat pe fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal şi l-a împiedicat să desfăşoare orice activitate legată de fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rubiales,
hermoso,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici