Ţălnar: Vom juca în meciul cu Petrolul în aşa fel încât să luăm trei puncte

Tehnicianul Cornel Ţălnar a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că echipa FC Braşov va juca în aşa fel încât să poată spera la cele trei puncte puse în joc în meciul cu Petrolul Ploieşti, din etapa a XX-a a Ligii I.

157 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Vom juca în meciul cu Petrolul în aşa fel încât să luăm trei puncte

Cornel Ţălnar (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Noi chiar nu ne permitem să facem paşi greşi, astfel că vom juca cu gândul de a lua puncte. În niciun caz nu ne vom băga în poartă, cum a spus Cosmin Contra. Avem mare nevoie să marcăm, vom aborda partida în aşa fel încât să putem spera la trei puncte. Ştim foarte clar că va fi greu, dar vom încerca să ne facem treaba cât mai bine. Trebuie să intrăm hotărâţi şi să ne batem pentru fiecare minge", a spus Ţălnar.

Tehnicianul a adăugat că Adrian Mutu şi Ianis Zicu vor avea parte la Braşov de o atenţie mai deosebită din partea jucătorilor lui: "Este normal atunci când joci cu o echipă care are în componenţă fotbalişti precum Mutu şi Zicu, care au jucat în Europa la un nivel foarte înalt, să le acorzi o atenţie mai deosebită. Asta nu înseamnă însă că vom neglija restul echipei. Sper ca băieţii mei să fi înţeles ce au de făcut şi să nu îi lase să îşi facă jocul. Mutu este un fotbalist complet care pune mari probleme dacă e lăsat să joace, dar cum am mai spus, sperăm să îl putem anihila şi să jucăm în aşa fel încât la final să avem trei puncte în dreptul nostru".

Ţălnar este de părere că presiunea nu este doar pe umerii jucătorilor de la Petrolul, care se bate pentru un loc de cupele europene, ci şi pentru echipa sa, care luptă pentru evitarea retrogradării. "Chiar nu se poate spune că presiunea cea mare este pe ei. Da, ei luptă la titlu, dar şi noi avem lupta noastră, pentru evitarea retrogradării. Nu avem voie să greşim în cele 15 etape. Fiecare meci are rolul şi trebuie să le tratăm pe toate la fel, cu maximă seriozitate", a menţionat el.

Antrenorul echipei FC Braşov are probleme de lot înaintea partidei cu Petrolul, dar speră ca jucătorii care vor intra să facă un meci bun. "Avem mari probleme de lot, dar trebuie să găsim cea mai bună soluţie. Din păcate, după Grigorie şi Marius Constantin, care s-au accidentat în urmă cu ceva timp, acum a mai apărut şi o accidentare la Mugurel Buga. Lor li se adaugă Bruno Madeira şi Andrei Marinescu, jucători cu probleme mai vechi. O să vedem cum facem ca la ora partidei să ne prezentăm cât mai bine", a explicat Ţălnar.

Echipa FC Braşov va întâlni, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.30, formaţia Petrolul Ploieşti, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici