Tehnicianul belgian Eric Gerets a suferit o hemoragie cerebrală

Tehnicianul belgian Eric Gerets, în prezent la formaţia qatariotă Lekhwiya, a declarat, într-o emisiune televizată, că a suferit o mică hemoragie cerebrală, fără a preciza când s-a întâmplat acest lucru.

71 afișări
Imaginea articolului Tehnicianul belgian Eric Gerets a suferit o hemoragie cerebrală

Eric Gerets (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"M-am trezit într-o dimineaţă şi m-am întrebat ce se întâmplă cu piciorul meu drept. Eram la hotel cu Lekhwiya. Medicul echipei a chemat imediat salvarea şi am fost dus la spital. Acolo mi s-a spus că am fost victima unei uşoare hemoragii cerebrale", a declarat Gerets, în vârstă de 59 de ani, în emisiunea "Karakters", de la o televiziune flamandă, informează La Derniere Heure.

În ciuda sfaturilor medicilor, Gerets a decis să revină în Belgia în eventualitatea unei operaţii: "Voiam să revin în Belgia, dar nu era posibil. Trebuia să aştept cel puţin trei săptămâni înainte de a putea lua avionul. Am riscat şi m-am întors după o săptămână deoarece, dacă trebuia să mă operez, voiam ca acest lucru să se întâmple doar în Belgia".

În prezent, Gerets spune că se simte mult mai bine şi că a avut doar de învăţat din această experienţă: "Acest lucru m-a învăţat să profit de viaţă în fiecare zi, deoarece totul se poate termina foarte repede".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici