Televiziunea nord-coreeană a întrerupt comentariul meciului cu Portugalia la 0-4

Televiziunea nord-coreeană, care a transmis în direct meciul jucătorilor pregătiţi de Kim Jong-hun în compania Portugaliei, a întrerupt comentariul la scorul de 4-0 pentru portughezi, informează Gazzetta dello Sport.

34 afișări
Imaginea articolului Televiziunea nord-coreeană a întrerupt comentariul meciului cu Portugalia la 0-4

Televiziunea nord-coreeană a întrerupt comentariul meciului cu Portugalia la 0-4 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În momentul în care Portugalia a înscris golul al patrulea, cei doi comentatori nord-coreeni au decis să păstreze tăcerea.

Meciul Coreea de Nord - Portugalia a fost primul transmis în direct de la Cupa Mondială în istoria televiziunii de stat nord-coreene. Decizia de a transmite acest meci a fost luată ca urmare a interesului manifestat de nord-coreeni după evoluţia bună a echipei din partida cu Brazilia.

Imediat după încheierea meciului, televiziunea nord-coreeană a întrerupt transmisia.

Selecţionata Portugaliei a învins, luni, la Cape Town, scor 7-0 (1-0), reprezentativa Coreei de Nord, în ultimul joc din etapa a doua a grupei G de la Cupa Mondială din Africa de Sud. Golurile au fost marcate de Meireles '29, Simao '53, Almeida '56, Tiago '60, '89, Liedson '81 şi C.Ronaldo '87.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici