Tenis: Horia Tecău şi Kevin Krawietz, eliminaţi în semifinalele turneului de la Toronto

104 afișări
Imaginea articolului Tenis: Horia Tecău şi Kevin Krawietz, eliminaţi în semifinalele turneului de la Toronto

Tenis: Horia Tecău şi Kevin Krawietz, eliminaţi în semifinalele turneului de la Toronto

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz a fost învinsă de cuplul croat Nikola Mektic/Mate Pavic, cu 7-6 (3), 7-6 (12), sâmbătă, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Toronto (ATP Masters 1.000), dotat cu premii totale de 2.850.975 de dolari.

Principalii favoriţi s-au impus după o oră şi 49 de minute.

Tecău şi Krawietz, favoriţii numărul patru, au condus cu 4-0 şi 5-1 în tiebreak-ul setului secund, ratând patru mingi de set, însă croaţii au câştigat în cele din urmă cu 14-12.

Mektic şi Pavic au încheiat cu 9 aşi, în timp ce cuplul româno-german a avut 6 aşi. Niciuna dintre perechi nu a reuşit un break, croaţi ratând cinci şanse, iar Tecău şi partenerul său una.

Croaţii au câştigat şi primul meci direct cu Tecău şi Krawietz, anul acesta, în finală la Rotterdam, cu 7-6 (7), 6-2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici