Tenismanul argentinian Juan Ignacio Chela şi-a anunţat retragerea

Tenismanul argentinian Juan Ignacio Chela, în vârstă de 33 de ani şi locul 176 ATP, şi-a anunţat, luni, retragerea din activitate.

80 afișări
Imaginea articolului Tenismanul argentinian Juan Ignacio Chela şi-a anunţat retragerea

Juan Ignacio Chela (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chela a câştigat în cariera sa şase turnee de simplu, Ciudad de Mexico (2000), Amersfoort (2002), Estoril (2004), Acapulco (2007), Bucureşti şi Houston (ambele 2010), şi trei de dublu, Estoril şi Vina del Mar (ambele 2004) şi Bucureşti (2010), toate pe zgură, informează site-ul sport.it.

El a ajuns de trei ori în sferturile de finală ale unor de turnee de Grand Slam, 2001 şi 2004 la Roland Garros şi 2007 la US Open.

Tenismanul argentinian a înregistrat cea mai bună clasare în ierarhia ATP de simplu la 9 august 2004, când a ocupat locul 15. Juan Ignacio Chela a câştigat în cariera sa 6.572.494 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici