Teofilo Gutierrez, cel mai bun jucător din America de Sud în 2014

Atacantul columbian al echipei River Plate, Teofilo Gutierrez, în vârstă de 29 de ani, a fost desemnat cel mai bun jucător din America de Sud în 2014, conform unui sondaj realizat de cotidianul uruguayan El Pais.

68 afișări
Imaginea articolului Teofilo Gutierrez, cel mai bun jucător din America de Sud în 2014

Teofilo Gutierrez, cel mai bun jucător din America de Sud în 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Teofilo Gutierrez a fost urmat de coechipierul său uruguayan Carlos Sanchez şi de argentinianul Leonardo Pisculichi (Argentinos Juniors).

Cel mai bun antrenor a fost desemnat, a treia oară consecutiv, selecţionerul Columbiei, Jose Pekerman.

Acest sondaj realizat de El Pais vizează doar jucătorii care evoluează în America de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici