The Mongol Rally: Doi români participă la cel mai mare raliu caritabil din lume. Vor renunţa la confortul de zi cu zi pentru a merge cu un Peugeot 206 din România până în Mongolia - VIDEO

Vlad Grigore, trainer şi project manager, şi Răzvan Stuparu, medic stomatolog, pleacă în Raliul Mongoliei, pe 11 iulie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

736 afișări
Imaginea articolului The Mongol Rally: Doi români participă la cel mai mare raliu caritabil din lume. Vor renunţa la confortul de zi cu zi pentru a merge cu un Peugeot 206 din România până în Mongolia - VIDEO

The Mongol Rally: Doi români participă la cel mai mare raliu caritabil din lume. Vor renunţa la confortul de zi cu zi pentru a merge cu un Peugeot 206 din România până în Mongolia - VIDEO

Un corporatist şi un medic stomatolog vor renunţa la confortul de zi cu zi pentru a dormi la cort şi a merge cu un Peugeot 206 din România până în Mongolia, cu o oprire în Londra, traversând Anglia, Cehia, Bulgaria, Turcia, Georgia, Azerbaijan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Rusia şi Mongolia. Echipa celor doi se numeşte "Mongolification".

Mongol Rally este cel mai mare şi important raliu caritabil din lume, organizat de britanicii de la "The Adventurist". Anul acesta, raliul, care adună 280 de echipaje din întreaga lume, a ajuns la ediţia a zecea.

De altfel, Mongol Rally a fost inclus de BBC în Top 10 raliuri internaţionale de Enduro, printre nume precum Raliul Dakar, Le Mans 24 de ore şi Indianapolis 5.

Pe parcursul celor peste 18.000 de kilometri ai traseului, concurenţii vor avea de-a face cu drumuri neasfaltate, vor traversa Marea Caspică, trei regiuni de deşert şi alte câteva râuri şi fluvii.

Pe maşina participanţilor va fi ataşat un echipament GPS care va transmite pe un site coordonatele lor, actualizate din 10 în 10 minute.

Raliul are scop caritabil. Fiecare participant susţine o cauză în care crede şi strânge bani pentru ea. Până în prezent s-au strâns 4.587.907, 99 de lire sterline pentru cauze caritabile internaţionale. Anul acesta, cauza internaţională este salvarea pădurilor tropicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici