The Montreal Gazzette: Jo Jo Dan are un cap tare, iar în box acest lucru poate fi util

Cotidianul The Montreal Gazzette a notat, sâmbătă, după victoria obţinută de pugilistul Jo Jo Dan în meciul cu americanul Stevie "2 pounds" Forbes, confruntare încheiată după ce protagoniştii s-au lovit cap în cap, că românul are un craniu tare, "de ciment", iar acest lucru poate fi util în box.

36 afișări
Imaginea articolului The Montreal Gazzette: Jo Jo Dan are un cap tare, iar în box acest lucru poate fi util

The Montreal Gazzette: Jo Jo Dan are un cap tare, iar în box acest lucru poate fi util (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Dan foloseşte un craniu de ciment asupra lui Forbes", a titrat jurnalul canadian. "Atât vom spune despre Jo Jo Dan. Pugilistul din Montreal are un cap tare, iar în box acest lucru poate fi util din mai multe motive. Finalul nu a fost conform planurilor, dar Dan a obţinut rezultatul pe care îl dorea - o victorie în faţa fostului campion mondial Steve Forbes", adaugă sursa citată, care menţionează că la gala din Montreal au asistat 1.866 de spectatori.

Jo Jo Dan a declarat după meci că era sigur de victorie. "Am pus presiune şi i-am dat lovituri bune. Cred că am dat mai mult decât el", a spus românul.

Rds.ca notează că pugilistul român poate nu a oferit spectacolul pe care ar fi vrut să îl ofere iubitorilor de box, dar l-a învins pe Forbes. "Jo Jo Dan a făcut încă un pas către o altă luptă pentru titlul mondial la categoria semimijlocie" scrie şi ruefrontenac.com.

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan" l-a învins, sâmbătă, la puncte, în cadrul unei gale ce a avut loc la Montreal, pe americanul Stevie "2 pounds" Forbes, românul având în continuare şanse să îl întâlneasca pe deţinătorul centurii WBC, americanul Andre Berto.

Partida, care a contat pentru categoria semimijlocie, a fost oprită de arbitri in repriza a şasea, după ce pugiliştii s-au ciocnit cap în cap, iar americanul s-a ales cu arcada spartă. Conform regulamentului, în aceste condiţii, arbitrii au numărat punctele celor doi sportivi, iar Jo Jo Dan a fost desemnat învingător. Cei trei arbitri au dat scorul de 58-56 în favoarea românului.

Pentru pugilistul român urmează o altă partidă, cel mai probabil în vară, cu învingătorul dintre americanul Mike Jones şi mexicanul Jesus Soto. În cazul în care Jo Jo Dan se va impune, acesta va putea boxa împotriva deţinătorului centurii WBC, americanul Andre Berto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici