Jo Jo Dan l-a învins la puncte pe Stevie Forbes

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan" l-a învins, sâmbătă, la puncte, pe americanul Stevie "2 pounds" Forbes, românul având în continuare şanse să îl întâlneasca pe deţinătorul centurii WBC, americanul Andre Berto.

66 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan l-a învins la puncte pe Stevie Forbes

Jo Jo Dan l-a învins la puncte pe Stevie Forbes (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Partida, care a contat pentru categoria semimijlocie, a fost oprită de arbitri in repriza a şasea, după ce pugiliştii s-au ciocnit cap în cap, iar americanul s-a ales cu arcada spartă. Conform regulamentului, în aceste condiţii, arbitrii au numărat punctele celor doi sportivi, iar Jo Jo Dan a fost desemnat învingător. Cei trei arbitri au dat scorul de 58-56 în favoarea românului.

Pentru pugilistul român urmează o altă partidă, cel mai probabil în vară, cu învingătorul dintre americanul Mike Jones şi mexicanul Jesus Soto. În cazul în care Jo Jo Dan se va impune, acesta va putea boxa împotriva deţinătorului centurii WBC, americanul Andre Berto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici