Thomas Schneider, noul antrenor al echipei VfB Stuttgart

Tehnicianul Thomas Schneider a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei VfB Stuttgart, înlocuindu-l pe Bruno Labbadia, a anunţat clubul german.

161 afișări
Imaginea articolului Thomas Schneider, noul antrenor al echipei VfB Stuttgart

Thomas Schneider (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Este o încercare pentru mine, dar sunt fericit şi mândru", a declarat Schneider, care a semnat un contract pe două sezoane.

"Bruno Labbadia a făcut o muncă excepţuională în ultimii doi ani, dar avem nevoie de un şoc. Thomas Schneider are Stuttgart în sânge şi s-a comportat foarte bine la echipa under-17 a clubului, care a câştigat titlul de campioană. Am încredere totală în el", a spus Bernd Wahler, preşedintele grupării germane.

Thomas Schneider, în vârstă de 40 de ani, a fost jucător la Stuttgart şi a pregătit echipa under-17 a clubului. El va fi ajutat de secunzii Alfons Higl şi Timislav Marici.

Tehnicianul formaţiei VfB Stuttgart, Bruno Labbadia, a fost demis din funcţie luni dimineaţă. Alături de Labbadia a fost demis şi secundul Erdinc Sozer.

Demiterea lui Labbadia vine a doua zi după înfrângerea cu FC Augsburg, scor 1-2. În acest meci, Alexandru Maxim a obţinut un penalti, transformat de Ibisevici. În trei etape disputate în campionatul Germaniei, VfB Stuttgart a înregistrat trei înfrângeri.

Labbadia antrena VfB Stuttgart din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici