Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la CM de scrimă

Sportivul Tiberiu Dolniceanu a fost învins, marţi, scor 15-14, de americanul Daryl Homer, în semifinale la sabie masculin individual în cadrul Campionatului Mondial de scrimă de la Moscova, astfel că a rămas cu medalia de bronz în această probă, informează frscrima.ro.

81 afișări
Imaginea articolului Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la CM de scrimă

Tiberiu Dolniceanu şi-a asigurat medalia de bronz la CM de scrimă, la sabie masculin individual

Dolniceanu a avut următorul parcurs până în semifinale: 15-13 cu spaniolul Pablo Moreno în primul tur al tabloului de 64, 15-9 cu japonezul Kenta Tokunan în 16-imi, 15-9 cu rusul Veniamin Reşetnikov, campion mondial în 2013, în optimi, 15-14 cu sud-coreeanul Oh Eunseok în sferturile de finală.

Marţi au concurat la sabie şi Alin Badea şi Iulian Teodosiu, eliminaţi în primul tur al tabloului de 64 de Fernando Casares (Spania, 9-15), respectiv Sandro Bazadze (Georgia, 12-15).

De asemenea, în proba de sabie feminin individual, Bianca Pascu a ocupat locul 45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici