Toni Kroos a fost ales cel mai bun jucător german al anului 2014

Fotbalistul echipei Real Madrid, Toni Kroos, a fost ales cel mai bun jucător german al anului 2014, în urma unui sondaj de opinie realizat pe site-ul oficial al DFB, informează cotidianul Marca.

97 afișări
Imaginea articolului Toni Kroos a fost ales cel mai bun jucător german al anului 2014

Toni Kroos a fost ales cel mai bun jucător german al anului 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kroos a obţinut 40,6 din totalul voturilor.

El i-a depăşit în opţiunile participanţilor la sondaj pe Miroslav Klose (38,7 la sută) şi pe Manuel Neuer (6,6 la sută).

Toni Kroos a jucat în prima jumătate a anului 2014 la Bayern Munchen, echipă cu care a câştigat campionatul şi Cupa Germaniei. El a participat în vară la Cupa Mondială din Brazilia, obţinând trofeul cu naţionala Germaniei. La 17 iulie, Kroos a fost achiziţionat de Real Madrid în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. Germanul a câştigat cu echipa madrilenă Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al cluburilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici