Torje: M-am mai întâlnit cu Messi, nu o să schimbe niciodată tricoul cu mine

Mijlocaşul formaţiei Espanol Barcelona Gabriel Torje a declarat, luni, în conferinţa de presă prilejuită de prezentarea noului echipament de joc al primei reprezentative, că jucătorul argentinian Lionel Messi nu o să schimbe niciodată tricoul cu el.

354 afișări
Imaginea articolului Torje: M-am mai întâlnit cu Messi, nu o să schimbe niciodată tricoul cu mine

Gabriel Torje (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"M-am mai întâlnit cu Messi ca adversar. Nu o să schimbe tricoul cu mine niciodată, pentru că tot timpul spune că îl are promis. Am avut colegi care i l-au cerut de mai multe ori şi au fost refuzaţi. Aşa că le-am zis de mai multe ori colegilor mei de la echipa naţională să nu mai mergem să-i cerem tricoul lui Messi, că trebuie să înfruntăm Argentina şi să jucăm cu capul sus, să-i facem mândri pe suporteri", a spus Torje.

Gabriel Torje crede că, în cazul în care ar accepta un schimb de tricouri, Messi l-ar lua pe cel al adversarului şi l-ar păstra doar până îl va duce la spălătorie. "Messi cred că îl păstrează până ajunge la spălătorie şi îl lasă acolo. La fiecare meci i se cere tricoul şi cred că are o casă atât de mare încât să le păstreze pe toate, dar nu cred că le ia pe toate acasă", a completat Torje.

Mijlocaşul echipei Espanol Barcelona a precizat că Lionel Messi a obţinut performanţe cu FC Barcelona datorită coechipierilor săi, în timp ce la prima reprezentativă valoarea acestora nu e la acelaşi nivel. "Cele mai mari performanţe Messi le-a avut la echipa de club, pentru că are o echipă foarte mare în spate. La naţională nu are atât de multe performanţe", a subliniat Torje.

Mai mulţi jucători ai primei reprezentative au prezentat, luni, într-o conferinţă de presă, susţinută la Arena Naţională, noul echipament de joc produs de adidas ce va fi folosit în campania de calificare la Campionatul European din 2016.

La eveniment au participat jucătorii Ciprian Tătăruşanu, Steliano Filip, Raul Rusescu, Alexandru Chipciu, Ciprian Marica, Alexandru Măţel, Laurenţiu Rus, Dragoş Grigore, Florin Gardoş, Gabriel Torje.

Primul meci la care va fi folosit noul echipament va fi la amicalul cu Argentina, ce se va disputa, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Echipamentul de bază este de culoare galbenă, având pe mânecile tricoului dungile adidas de culoare roşie, dar şi o dungă oblică albastră pe fiecare mânecă. De asemenea, gulerul este de culoare roşie în partea din faţă şi albastră pe spate, unde scrie "România". De asemenea, pe spatele tricourilor, deasupra numelor jucătorilor, se află o dungă orizontală de culoare albastră.

Cel de al doilea rând de echipament va fi roşu, dungile companiei urmând să fie galbene, iar linia oblică de culoare albastră este de asemenea prezentă pe mâneci.

Tricourile destinate fanilor vor costa între 137 şi 182 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici