Torje: Toată lumea mă întreabă dacă s-a supărat Marica, dar haideţi să vedem victoria

Mijlocaşul Gabriel Torje, autorul golului victoriei din partida amicală contra Belgiei, a declarat, miercuri, că toată lumea îl întreabă dacă atacantul Ciprian Marica s-a supărat că nu a fost lăsat să execute lovitura de pedeapsă şi a cerut ca polemicile să fie lăsate deoparte.

374 afișări
Imaginea articolului Torje: Toată lumea mă întreabă dacă s-a supărat Marica, dar haideţi să vedem victoria

Torje: Toată lumea mă întreabă dacă s-a supărat Marica, dar haideţi să vedem victoria (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

În minutul 65, echipa României a primit o lovitură de la 11 metri şi iniţial Ciprian Marica a luat mingea şi se pregătea să execute, însă selecţionerul Victor Piţurcă i-a transmis că Torje trebuie să bată penaltiul.

"Cine trebuia să bată penaltiul, nea Piţi ştie, eu am vrut să-l las pe Ciprian, dar nea Piţi a spus să bat eu. Şi dacă marca el şi dacă marcam eu, important era să înscriem şi să câştigăm. Toată lumea mă întreabă dacă s-a supărat Ciprian, dar haideţi să vedem victoria, să lăsăm polemicile. Nu cred că s-a supărat nimeni. Când câştigă România nu e motiv de supărare", a spus Torje.

La rândul său, Cirpian Marica a afirmat că a fost puţin supărat că nu a fost lăsat să execute lovitura de pedeapsă, dar a precizat că i-a trecut.

"Sunt bucuros că am încheiat anul cum trebuia şi am demonstrat că echipa naţională arată bine. Sunt mândru că am învins o echipă foarte puternică de talia Olandei. Am întors rezultatul şi de la 0-1, deci cred eu că putem câştiga şi în Olanda. Mi-aş fi dorit să marchez în acest meci. Înainte de meci, nea Piţi mi-a spus că voi executa eu penaltiul şi m-am supărat pe moment pentru că s-a sucit, dar asta a trecut, important e că Gabi a înscris şi noi am câştigat. Norocul ţine de obicei cu cei buni, aşa se poate spune că şi Olanda a câştigat cu noroc în faţa noastră, dar nu, astăzi a fost o victorie muncită, cu o echipă robustă, incomodă, cu jucători de milioane de euro", a adăugat Marica.

Echipa naţională de fotbal a României a învins, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-1 (1-1), reprezentativa Belgiei, într-o partidă amicală. Au marcat Maxim '32, Torje '66 (p), respectiv Benteke '23.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici