Toţi românii rămaşi pe tablourile principale de simplu la Madrid vor evolua luni

Marius Copil, Irina-Camelia Begu şi Simona Halep, ultimii jucători români rămaşi în competiţie pe tablourile principale de simplu ale turneului de tenis de la Madrid, vor intra în concurs astăzi, în turul întâi.

153 afișări
Imaginea articolului Toţi românii rămaşi pe tablourile principale de simplu la Madrid vor evolua luni

Toţi românii rămaşi pe tablourile principale de simplu la Madrid vor evolua luni (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Pe tabloul masculin, Copil va juca, de la ora 12.00, pe Stadionul 3, cu spaniolul Marcel Granollers. Tot de la ora 12.00, pe terenul 7, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Shuai Zhang din China.

A patra favorită a competiţiei feminine, Simona Halep, va evolua de la ora 16.00, pe Arena Arantxa Sanchez Vicario, cu Julia Goerges din Germania.

Begu şi partenera ei, Oksana Kalaşnikova din Georgia, ar urma să joace şi la dublu, cu Monica Niculescu şi Klara Koukalova (Zakopalova în timpul căsătoriei cu Jan Zakopal, dar revenită la numele de fată după divorţ) din Cehia, în ultimul meci de pe terenul 7 (ora estimată 18.00).

Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au fost eliminate, duminică, în turul întâi, la simplu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici