Trophy Tour: Administraţia bucureşteană este în grafic cu pregătirile, spune primarul Nicuşor Dan

Administraţia locală bucureşteană s-a angajat să facă investiţii şi este în grafic cu tot ce trebuie să facă, a declarat duminică primarul general Nicuşor Dan, cu ocazia evenimentul Trophy Tour, prin care trofeul EURO 2020 face turul oraşului Bucureşti.

147 afișări
Imaginea articolului Trophy Tour: Administraţia bucureşteană este în grafic cu pregătirile, spune primarul Nicuşor Dan

Trophy Tour: Administraţia bucureşteană este în grafic cu pregătirile, spune primarul Nicuşor Dan

„Vreau să vă asigur că împreună cu sutele de voluntari vom face astfel încât la ora începerii evenimentului totul să fie pregătit pentru un eveniment de înaltă clasă. Vă asigur că Bucureştiul va fi o gazdă primitoare, atât pentru sportivi, cât şi pentru spectatori. Vreau să mulţumesc partenerilor pe care i-am avut în acest efort pentru încredere, pentru colaborare, în special UEFA, Federaţiei Române de Fotbal, Ministerului Sporturilor. Mai spun un lucru, este prima oară după mai bine de un an când avem evenimente sportive cu public, peste 13.000 de oameni vor fi prezenţi în Arena Naţională la meciurile de la EURO 2020. Este deci un semn de speranţă că vom reuşi cu toţii să trecem peste această pandemie”, a declarat primarul Nicuşor Dan.

Trofeul Campionatului European de Fotbal a ajuns în Bucureşti, cu ocazia primului eveniment din seria UEFA EURO 2020 - Trophy Tour, dedicate competiţiei.

Trofeul parcurge un traseu prin Bucureşti, care va include câteva zone şi edificii importante din oraş. Evenimentul se încheie pe Arena Naţională.

Bucureştiul va găzdui, în cadrul UEFA EURO 2020, patru partide, trei din grupa C şi o optime de finală, ce se vor juca pe Arena Naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici