Turcia şi Croaţia s-au calificat la Euro-2016, Bosnia, Norvegia şi Ungaria joacă la baraj

Reprezentativa Croaţiei s-a calificat pentru Campionatul European din 2016, marţi, după ultima fază a grupelor, în timp ce selecţionatele Bosniei, Norvegiei sau Ungariei vor evolua în barajul pentru accederea la turneul final din Franţa. Reprezentativa Turciei s-a calificat la Campionatul European din 2016, din postura de cel mai bine echipă echipă clasată pe locul 3 în grupele din preliminariile competiţiei.

1494 afișări
Imaginea articolului Turcia şi Croaţia s-au calificat la Euro-2016, Bosnia, Norvegia şi Ungaria joacă la baraj

Turcia şi Croaţia s-au calificat la Euro-2016, Bosnia, Norvegia şi Ungaria joacă la baraj

La Campionatul European s-au mai calificat România, Islanda, Cehia, Belgia, Ţara Galilor, Spania, Slovacia, Germania, Polonia, Anglia, Elveţia, Irlanda de Nord, Austria, Rusia, Italia, Portugalia, Albania,Turcia şi Franţa, din postura de ţară gazdă.

La baraj vor juca Bosnia-Herţegovina, Danemarca, Ungaria, Norvegia, Irlanda, Slovenia, Suedia şi Ucraina. Tragerea la sorţi pentru baraj are loc la 18 octombrie.

Turcia s-a calificat la Campionatul European din 2016

Turcia a învins, marţi, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Islandei, prin golul lui Selcuk Inan, din minutul 89.

Selecţionata Turciei a beneficiat de faptul că echipa Kazahstanului a învins Letonia, scor 1-0, în deplasare, tot în grupa A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici