UEFA a decis ca în Israel să nu se dispute deocamdată niciun meci din cupele europene

Comitetul de Urgenţă al UEFA a decis ca în Israel să nu se dispute niciun meci din cupele europene, până la noi ordine, din cauza situaţiei privind securitatea în această ţară.

161 afișări
Imaginea articolului UEFA a decis ca în Israel să nu se dispute deocamdată niciun meci din cupele europene

UEFA a decis ca în Israel să nu se dispute deocamdată niciun meci din cupele europene (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Drept urmare, cluburilor israeliene implicate în cele două competiţii li s-a cerut să propună stadioane din afara Israelului pentru meciurile de pe teren propriu, informează uefa.com.

Israelul are ca reprezentantă în Liga Campionilor echipa Maccabi Tel Aviv, care joacă împotriva formaţiei Samta Coloma (Andorra) în turul doi preliminar. Partida retur dintre cele două echipe era programată marţi, la Tel Aviv.

În Liga Europa, în turul doi preliminar joacă Hapoel Tel Aviv şi Hapoel Beer Sheva, iar în turul trei preliminar va participa Hapoel Kiryat Shmona, tragerea la sorţi urmând să aibă loc vineri.

Israelul efectuează de zece zile raiduri aeriene asupra poziţiilor mişcării islamiste Hamas din Fâşia Gaza, ca reacţie la asasinarea a trei adolescenţi israelieni şi la atacurile cu rachete palestiniene. Bilanţul confruntărilor este de circa 200 de morţi de partea palestiniană şi un mort în Israel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici