UEFA a decis ca primele a cinci cluburi, între care şi Astra şi CFR Cluj, să fie blocate

Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis ca primele de participare în cupele europene să fie blocate în cazul a cinci grupări, între care se numără şi Astra Giurgiu şi CFR Cluj, informează site-ul oficial al clubului european.

284 afișări
Imaginea articolului UEFA a decis ca primele a cinci cluburi, între care şi Astra şi CFR Cluj, să fie blocate

UEFA a decis ca primele a cinci cluburi, între care şi Astra şi CFR Cluj, să fie blocate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Alături de Astra şi CFR Cluj, mai sunt vizate de această măsură grupările Bursaspor, Buducnost Podgorica şi FK Ekranas.

UEFA a precizat că primele au fost blocate deoarece s-a constatat că la data de 30 iunie 2014 cluburile aveau "restanţe financiare importante faţă de alte grupări, faţă de angajaţi şi/sau autorităţi".

Măsura de blocare a primelor este provizorie, în aşteptarea unor investigaţii suplimentare. Decizia va rămâne în vigoare până în luna decembrie, când camera de investigaţii a CFCB îşi va completa evaluarea în privinţa restanţelor cluburilor în cauză, cu situaţia financiară până la 30 septembrie 2014.

Echipa Astra Giurgiu participă în grupele Ligii Europa, după ce a jucat şi în turul trei preliminar şi în play-off, iar CFR Cluj a evoluat în două tururi preliminare ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici