UEFA a dezvăluit lista nominalizaţilor pentru jucătorii sezonului 2018-2019 din Champions League

UEFA a publicat, joi, pe pagina oficială, lista cu nominalizaţii la premiile pentru cei mai buni jucători ai ultimului sezon Champions League. Liverpool are cei mai mulţi jucători nominalizaţi la aceste distincţii.

72 afișări
Imaginea articolului UEFA a dezvăluit lista nominalizaţilor pentru jucătorii sezonului 2018-2019 din Champions League

UEFA a dezvăluit lista nominalizaţilor pentru jucătorii sezonului 2018-2019 din Champions League

Pentru poziţia de portar, nominalizaţii sunt Alisson Becker (Liverpool), Hugo Lloris (Tottenham) şi Marc-Andre ter Stegen (Barcelona).

În ceea ce priveşte fundaşii, nominalizaţii sunt Trent Alexander Arnold (Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax, acum Juventus), Virgil van Dijk (Liverpool).

Frenkie de Jong (Ajax, acum Barcelona), Christian Eriksen (Tottenham) şi Jordan Henderson (Liverpool) sunt nominalizaţi pentru poziţia de mijlocaş.

Pentru poziţia de atacant, cei nominalizaţi sunt Sadio Mane (Liverpool), Lionel Messi (Barcelona) şi Cristiano Ronaldo (Juventus).

Câştigătorii urmează să fie aleşi joi, 29 august.

Anul trecut, câştigătorii au fost:
Portar: Keylor Navas (Real Madrid)
Fundaş: Sergio Ramos (Real Madrid)
Mijlocaş: Luka Modric (Real Madrid)
Atacant: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici