Un atlet celebru a anunţat că se retrage în 2023, după maratonul de la Londra

Britanicul Mo Farah, de patru ori campion olimpic, a declarat marţi că se aşteaptă ca 2023 să fie ultimul an al carierei sale. El a confirmat că va mai da „o ultimă şansă" maratonului de la Londra, în luna aprilie.

227 afișări
Imaginea articolului Un atlet celebru a anunţat că se retrage în 2023, după maratonul de la Londra

Un atlet celebru a anunţat că se retrage în 2023, după maratonul de la Londra

Farah, care s-a retras de la evenimentul de anul trecut din cauza unei accidentări, a alergat de trei ori la Maratonul de la Londra. El a anunţat că va participa la evenimentul londonez, dar nu şi la Jocurile Olimpice, potrivit Reuters.

„Nu voi merge la Jocurile Olimpice şi cred că 2023 va fi ultimul meu an. A fost o carieră extraordinară şi, pentru mine, să particip la Maratonul de la Londra este un lucru important. Este frumos să ne luăm rămas bun şi cred că va fi destul de emoţionant. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat şi vreau doar să-mi mai dau o şansă şi să văd ce pot face. Dar nu am nimic de demonstrat", a declarat Farah, care împlineşte 40 de ani în martie.

Cursa va avea loc pe străzile Londrei pe 23 aprilie. Numele tuturor participanţilor va fi anunţat miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici