Un crocodil a efectuat tragerea la sorţi a partidelor întâlnirii Australia-Kazahstan din Cupa Davis - VIDEO

Australienii au folosit o metodă originală pentru a efectua tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii cu Kazahstanul, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Davis, apelând la un crocodil.

282 afișări
Imaginea articolului Un crocodil a efectuat tragerea la sorţi a partidelor întâlnirii Australia-Kazahstan din Cupa Davis - VIDEO

Un crocodil a efectuat tragerea la sorţi a partidelor întâlnirii Australia-Kazahstan din Cupa Davis (Imagine: Captura Video)

Tragerea la sorţi a avut loc la Crocosaurus Cove, un acvariu din Darwin, în nordul Australiei, informează lequipe.fr.

Organizatorii au suspendat panouri cu numele jucătorilor deasupra unui bazin în care se afla un corocodil. Acesta a scos capul din apă şi a înghiţit bucata de carne de pui ce atârna sub unul dintre panouri, stabilind următoarea ordine a partidelor de vineri: Thanasi Kokkinakis - Mihail Kukuşkin, meci umat de Nick Kyrgios - Alexander Nedoviesov.

Partida de dublu dintre Lleyton Hewitt/Sam Groth şi Alexander Nedoviesov/Andrei Golubev va avea loc sâmbătă, iar duminică sunt programate ultimele două meciuri de simplu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici