Un fan al echipei Manchester United a urinat pe maşina lui Mario Balotelli - FOTO

Un fan al echipei Manchester United a urinat pe maşina Bentley de 160.000 de lire sterline (200.000 de euro) vopsită în culori de camuflaj aparţinând atacantului italian al rivalei locale Manchester City, Mario Balotelli.

291 afișări
Imaginea articolului Un fan al echipei Manchester United a urinat pe maşina lui Mario Balotelli - FOTO

Mario Balotelli (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Dailymail notează că Balotelli a avut mai multe incidente în perioada sa la Manchester, însă niciuna nu s-a coborât la cea a unui fan al echipei Manchester United, care a urinat pe maşina acestuia.

În fotografiile publicate de Daily Mail, se poate vedea cum fanul s-a apropiat de maşina lui Balotelli, care se afla la un restaurant, şi şi-a făcut nevoile pe portiera de la şofer.

Presa engleză a scris, luni, că atacantul echipei Manchester City, Mario Balotelli, va fi transferat oficial la formaţia AC Milan. Conform sursei citate, Milan va plăti 20 de milioane de euro pentru internaţionalul italian şi îl va ceda la Manchester City pe mijlocaşul ghanez Kevin Prince Boateng.

Presa britanică a mai scris că Balotelli a organizat, duminică seară, o petrecere la casa sa din Manchester pentru a-şi anunţa prietenii că va juca la AC Milan.

Mario Balotelli, în vârstă de 22 de ani, a fost achiziţionat de Manchester City în vara anului 2010 de la Internazionale Milano, contra sumei de 28 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici