Un fost mare fotbalist al clubului Chelsea s-ar putea retrage din activitate pentru a urma o carieră în televiziune

Fostul căpitan al lui Chelsea, John Terry, a părăsit-o pe Aston Villa după doar un sezon petrecut în Championship. Ajuns la 37 de ani, fundaşul ar putea să pună carierei de fotbalist şi să ia loc în platou.

898 afișări
Imaginea articolului Un fost mare fotbalist al clubului Chelsea s-ar putea retrage din activitate pentru a urma o carieră în televiziune

Un fost mare fotbalist al clubului Chelsea s-ar putea retrage din activitate pentru a urma o carieră în televiziune

Potrivit Sunday Mirror, chiar dacă multiplul campion al Angliei ar mai fi vrut să joace, se pare că acesta ar putea ocupa un post de expert Sky Sports, televiziune ce l-a pierdut recent pe Thierry Henry, actualul secund al naţionalei Belgiei.

În cariera sa, John Terry a evoluat pentru Chelsea, Nottingham Forest şi Aston Villa. Cinci titluri de campion, patru Cupe, trei Cupe ale Ligii, o Ligă a Campionilor şi un trofeu Europa League şi-a trecut în palmares ”JT”, toate pe vremea în care evolua pentru Chelsea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici