Un fotbalist a făcut stop cardiac pe teren, în timpul meciului: "Zi-le să oprească meciul că mi-e rău!”

Momente de un dramatism total au avut loc sâmbătă, la puţin timp după ora 15:00, în cadrul meciului disputat în oraşul bihorean Aleşd, între echipele Crişul Aleşd (locul 11) şi CS Diosig Bihardioszeg (locul 1).

5665 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist a făcut stop cardiac pe teren, în timpul meciului: "Zi-le să oprească meciul că mi-e rău!”

Un fotbalist a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal, în timpul meciului: "Zi-le să oprească meciul că mi-e rău!” (Imagine: Alesd Online)

Partida din etapa a 22-a a Ligii a 4-a Bihor a fost întreruptă în minutul 9, la scorul de 0-0, după ce unul dintre fundaşii formaţiei gazdă, Andrei Cătană (24 de ani), a căzut pe teren fără să fie lovit de cineva, scrie Pro Sport

Jucătorul, proaspăt căsătorit şi tatăl unei fetiţe, apucase să îi spună unui adversar aflat lângă el să ceară oprirea jocului pentru că îi este rău, iar imediat după aceea a căzut pe gazon, suferind un stop cardiac. Momentele care au urmat au fost de-a dreptul dramatice şi s-au derulat cu repeziciune ce până la urmă i-au salvat viaţa tânărului jucător care în trecut a fost în vizorul celor de la FC Bihor.

(Imagine: Alesd Online)

Citeşte continuarea articolului pe Pro Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici