Un fotbalist brazilian în vârstă de 17 ani a decedat după ce s-a ciocnit cap în cap cu un adversar

Fotbalistul Leonardo de Paula Oliveira a încetat din viaţă la vârsta de 17 ani, sâmbătă, la scurt timp după ce s-a ciocnit cap în cap cu un adversar la un meci din campionatul regional under 20 din Santa Catarina, informează Mundo Deportivo.

255 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist brazilian în vârstă de 17 ani a decedat după ce s-a ciocnit cap în cap cu un adversar

Un fotbalist brazilian în vârstă de 17 ani a decedat după ce s-a ciocnit cap în cap cu un adversar (Foto: Captura Video)

Leonardo de Paula Oliveira, fundaş al echipei Inter de Lages, s-a ciocnit de un jucător de la formaţia Metropolitano Blumenau la un duel aerian.

Fotbalistul în vârstă de 17 ani şi-a pierdut cunoştinţa imediat şi a fost transportat la un spital din apropiere. Medicii au încercat să îl resusciteze timp de 80 de minute, însă jucătorul nu a mai putut fi salvat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici