Un fotbalist de la Lokeren, în stare critică după ce a suferit o criză cardiacă la un meci

Fundaşul echipei Lokeren Grgory Mertens, în vârstă de 24 de ani, a suferit o criză cardiacă în timpul unui meci al formaţiilor de rezerve, disputat luni seară, cu Genk, fotbalistul aflându-se în stare critică, informează dhnet.be.

98 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist de la Lokeren, în stare critică după ce a suferit o criză cardiacă la un meci

Un fotbalist de la Lokeren, în stare critică după ce a suferit o criză cardiacă la un meci (Imagine: Twitter)

Jucătorul şi-a pierdut cunoştinţa după 23 de minute de joc. Personalul medical al celor două echipe a intervenit cu defibrilatorul din dotarea clubului gazdă, Genk, apoi măsurile de resuscitare au fost continuate de paramedici. Mertens a fost transportat la spital şi plasat în comă artificială, starea lui fiind critică.

"Nu am ştiut ce s-a întâmplat. Am crezut că a fost lovit cu cotul, dar apoi mi-am dat seama că şi-a pierdut cunoştinţa", a declarat Pieter Gerkens, fotbalist la Genk.

Mertens şi-a început cariera la Anderlecht, iar la seniori a evoluat la Cercle Bruges şi, din 2014, la Lokeren. La acest ultim club, el nu a jucat decât un meci pentru prima echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici