Un fotbalist macedonean a refuzat să joace pentru naţionala României

Mijlocaşul macedonean al echipei Viitorul Constanţa, Boban Nikolov, a declarat, joi, că i s-a propus naturalizarea, dar a refuzat să joace pentru naţionala României.

318 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist macedonean a refuzat să joace pentru naţionala României

Un fotbalist macedonean a refuzat să joace pentru naţionala României (Imagine: Bogdan Iordache / MediafaxFoto)

"Am fost căpitanul naţionalei under-17 a Macedoniei, iar acum sunt căpitanul naţionalei under-19. Mi s-a propus să joc pentru naţionala României, s-a discutat prin tatăl meu, dar nu vreau. Eu sunt macedonean şi nu pot juca pentru altă ţară. Avem spiritul nostru de luptători şi voi juca doar pentru Macedonia", a spus Nikolov.

Boban Nikolov este din aceeaşi localitate cu Daniel Georgievski, fundaşul dreapta transferat de Steaua Bucureşti: "Mă bucur că au început să vină macedoneni în România. Cu Georgievski sunt din aceeaşi localitate (n.r. - Stip), suntem prieteni, mai este Ilijoski la Rapid şi mai vine Ivanovski la Astra Ploieşti şi sper să mai sosească şi alţi macedoneni în România".

Macedoneanul Boban Nikolov, în vârstă de 18 ani, evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv şi este unul dintre cei mai promiţători tineri juniori ai Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi". El a fost adus la Academie în 2010, după ce Hagi l-a urmărit la un turneu internaţional la Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici