Un fundaş de la Hapoel Beer Sheva a fost depistat pozitiv

Patroana clubului Hapoel Beer Sheva a susţinut marţi o conferinţă de presă în cadrul căreia a declarat că fundaşul Shir Tzedek a fost depistat pozitiv.

120 afișări
Imaginea articolului Un fundaş de la Hapoel Beer Sheva a fost depistat pozitiv

Un fundaş de la Hapoel Beer Sheva a fost depistat pozitiv

Întreg lotul a fost supus unui control de rutină al UEFA, după meciul tur cu Maribor din play-off-ul Ligii Campionilor. Din declaraţiile Alonei Barkat nu ar fi vorba de droguri, ci de o substanţă dintr-un supliment proteic. Cei de la Hapoel Beer Sheva aşteaptă rezultatele unui nou control înainte de a lua o decizie asupra în privinţa lui Shir Tzedek.

"Nu avem niciun secret, nu ne ascundem. Avem încredere în jucător şi ne bazăm pe el. Să nu uităm că este vorba despre un fotbalist de naţională. Ar fi putut juca în următorul meci cu Plzen, dar vrem să lămurim problema. Situaţia trebuie clarificată. Aşteptăm al doilea test, al cărui rezultat îl vom avea peste două zile.

Noi am decis că e mai bine aşa pentru toată lumea. Ştim că nu e vorba de droguri, credem că e vorba despre un supliment interzis. Jucătorul să ştie că nu e singur, suntem alături de el"', a declarat Alona Barkat.

Întrebat de rezultatele testului, fundaşul campioanei Israelului a spus că este şocat. Hapoel Beer Sheva este în grupa G a Europa League, alături de FCSB, Lugano şi Viktoria Plzen. FCSB va juca cu Hapoel în etapele trei, respectiv patru din faza grupelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici