Un jucător fost amendat pentru că a plecat mai devreme de la stadion

Atacantul echipei Stoke City, Jese Rodriguez, a fost amendat de clubul din Premier League după ce a părăsit banca de rezerve, înainte de finalul meciului cu Swansea, câştigat de Stoke cu 2-1, sâmbăta trecută.

131 afișări
Imaginea articolului Un jucător fost amendat pentru că a plecat mai devreme de la stadion

Un jucător fost amendat pentru că a plecat mai devreme de la stadion

Jese Rodriguez este împrumutat de la Paris St Germain, şi nu doar că a părăsit banca ci a şi plecat de la stadion după ce managerul lui Stoke, Mark Hughes a făcut ultimele două schimbări în minutul 70 al meciului.

"A făcut o greşeală. El a fost amendat pentru treaba asta. El a înţeles că nu a luat cea mai bună decizie în acel moment. Am stat de vorbă cu el şi am evidenţiat ce are de făcut pe viitor. E un pic frustrat, vrea să joace mai mult, aşa cum vor toţi jucătorii. ", a declarat Hughes, conform presei britanice.

Jucătorul spaniol, care a marcat o singură dată în cele nouă meciuri în care a fost folosit în acest sezon, a fost lăsat pe bancă pentru patru dintre ultimele şase jocuri ale lui Stoke. Excepţie au făcut victoriile cu Liverpool şi Crystal Palace.

Hughes a mai spus că Jese, în vârstă de 24 de ani va lipsi şi de la următoarele jocuri ale lui Stoke, fiind obligat să meargă acasă acasă pentru a se ocupa de problemele de sănătate ale fiului său.

Nici pentru fundaşul Bruno Martins Indi veştile nu sunt îmbucurătoare. Mai are nevoie de cel puţin două luni pentru a se recupera după accidentarea suferită în meciul cu Swansea.

Stoke City se află pe locul 13 în Premier League iar sâmbătă întâlneşte echipa de pe locul 6, Tottenham Hotspur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici