UNGARIA-ROMÂNIA - Keşeru: Naţionala este capabilă de lucruri foarte mari, îmi doresc să ne calificăm

Atacantul Claudiu Keşeru, convocat în premieră la reprezentativa de seniori, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională a României este capabilă "de lucruri foarte mari", precizând că îşi doreşte calificarea la CM 2014 indiferent dacă el se află în lot sau nu.

559 afișări
Imaginea articolului UNGARIA-ROMÂNIA - Keşeru: Naţionala este capabilă de lucruri foarte mari, îmi doresc să ne calificăm

Claudiu Keseru (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Această echipă este capabilă de lucruri foarte mari. Eu îmi doresc să ne calificăm la mondiale chiar dacă eu sunt aici sau nu. Cu Ungaria este un meci foarte important pentru că o victorie ne-ar da şanse mult mai mari la calificare, dar va fi greu. Eu am jucat în diferite sisteme, personal îmi place să joc în spatele atacantului. Dar dacă voi avea şansa să joc şi mi se va cere un rol exact voi face ce mi se cere", a spus Keşeru.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani s-a arătat impresionat de atmosfera pe care a găsit-o la echipa naţională.

"Este senzaţional la naţională. Am venit puţin aşa, pe vârfuri. Aşteptam şi eu să văd cum e atmosfera la naţionala mare şi e senzaţional, băieţii m-au primit formidabil. E o mândrie enormă. Mutu a fost primul jucător cu care am dat ochii când am ajuns în cantonament. Cu domnul Piţurcă n-am avut ocazia să vorbim mult, ne-am salutat. Eu sunt foarte timid faţă de toată lumea chiar dacă am jucat cu aproape toţi jucătorii din lot. Parcă am 20 de ani şi vin şi toată lumea e mai în vârstă decât mine, dar e un sentiment plăcut. Aseară mi-am luat tricoul de antrenament pentru o alergare şi am avut ceva emoţii. La următorul antrenament vor creşte şi tot aşa", a explicat el.

Claudiu Keşeru a adăugat că nu se aştepta să se afle în lotul naţionalei pentru partidele cu Ungaria şi Olanda.

"Nu mă aşteptam la convocare. Mi-am propus să nu am aşteptări din punctul ăsta de vedere pentru a evita anumite decepţii. O prietenă mi-a zis că sunt pe lista provizorie, iar apoi nu pot să explic mândria pe care am simţit-o când am văzut că sunt şi pe lista definitivă", a adăugat fotbalistul echipei Angers.

Selecţionata României va întâlni naţionala Ungariei la 22 martie pe Stadionul Puskas Ferenc din Budapesta, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, iar pe 26 martie va juca, tot în deplasare, împotriva echipei naţionale a Olandei, pe Amsterdam ArenA, ambele întâlniri urmând a se disputa de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici