Unirea Urziceni - Glasgow Rangers, scor 1-1 - FOTO

Echipa Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, miercuri, pe stadionul Steaua, în faţa formaţiei scoţiene Glasgow Rangers, în runda a patra a grupei G a Ligii Campionilor. Golul scoţienilor a fost marcat în minutul 79 de Lee McCulloch, care a şutat puternic de la aproximativ 25 de metri în dreapta portarului Arlauskis.

83 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni - Glasgow Rangers, scor 1-1 - FOTO

Unirea Urziceni - Glasgow Rangers, scor 1-1 (Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

În minutul 88, Unirea Urziceni a egalat prin Marius Onofraş. Pasă lungă pentru Bilaşco, acesta a întors pentru Onofraş, care a trimis balonul direct în vinclul porţii apărate de McGregor, de la aproximativ 25 de metri.

Vezi aici rezumatul video al meciului

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 23. Bordeanu, 6. Galamaz, 24. Maftei, 19. Brandan - 18. Ricardo Vilana (10. Pădureţu '81), 32. Apostol - 30. Frunză, 21. T. Bălan (11. Onofraş '28), 9. Varga (17. Semedo '81) - 7. Bilaşco, Antrenor: Dan Petrescu.

Glasgow Rangers: 1. McGregor - 16. Whittaker, 66. Wilson, 3. Weir, 5. Papac - 6. McCulloch, 8. Thompson (29. Fleck '85) - 14. Naismith, 7. Davis, 27. Lafferty - 18. Miller (10. Novo '82). Antrenor : Walter Smith.

Cartonaşe galbene: Bilaşco '69 / Lafferty '28, Wilson '77

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Danemarca, condusă la centru pe Claus Bo Larsen, ajutat de asistenţii Henrik Sonderby şi Torben Jensen. Arbitru de rezervă a fost desemnat Thomas Vejlgaard.

Delegat UEFA a fost italianul Danilo Filacchione, iar observator de arbitri a fost desemnat Neale Barry.

La meci au asistat aproximativ 15.000 de spectatori, printre cae s-au aflat aproximativ 2.000 de susţinători ai echipei din Glasgow.

La pauză, între fanii scoţieni şi stewarzi a izbucnit un conflict, suporterii scoţieni aruncând cu scaune în direcţia forţelor de ordine. După câteva minute, stewarzii au reuşit să-i calmeze pe susţinătorii echipei scoţiene.

La intrarea pe stadionul Steaua, persoanele care efectuau controlul spectatorilor purtau măşti de protecţie.

Meciul s-a desfăşurat în condiţii de ploaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici