Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul George Ogăraru. Adrian Falub, noul tehnician

Conducerea clubului Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractele antrenorului principal George Ogăraru şi directorului tehnic Alfons Groenendijk, anunţă, luni, gruparea ardeleană pe site-ul oficial.

136 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul George Ogăraru. Adrian Falub, noul tehnician

Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul George Ogăraru (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Antrenorul principal, George Ogăraru, şi directorul tehnic, Alfons Groenendijk, au ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului în ceea ce priveşte încheierea contractelor cu Universitatea. Le mulţumim pentru activitatea şi munca depusă şi le urăm succes pe viitor", informează site-ul citat.

Conducerea clubului ardelean a menţionat că Mihai Neşu va ocupa în continuare funcţia de analist video. "Universitatea Cluj doreşte să precizeze că nu s-a pus în nici un moment problema încheierii colaborării cu analistul video al clubului, Mihai Neşu. Ne dorim ca Mihai să facă parte din staff-ul tehnic şi să rămână alături de noi şi în continuare", se menţionează pe site-ul oficial.

Echipa Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 3-0, partida din deplasare cu formaţia Dinamo din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. U Cluj se află în clasament pe 13, loc retrogradabil, având 18 puncte după 19 etape.

George Ogăraru ocupa funcţia de antrenor principal din 5 septembrie 2014, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a formaţiei U Cluj pe Mihai Teja.

Adrian Falub, noul antrenor al Universităţii Cluj

Tehnicianul Adrian Falub, 43 de ani, este noul antrenor al echipei Universitatea Cluj, în locul lui George Ogăraru, a anunţat, luni, site-ul oficial al grupării ardelene.

"Patru foşti jucători ai Universităţii Cluj fac parte din noul staff tehnic. Falub a semnat un contract valabil până la vară şi va fi ajutat în pregătirea meciurilor de către Cristi Pojar, Marius Suller şi Marius Popescu, ultimul rămânând în continuare manager al Centrului de Copii şi Juniori. Alin Dincă va ocupa funcţia de antrenor cu portarii, în timp ce Cristian Freghieri se va ocupa de pregătirea fizică a «studenţilor». Adi Falub, care a mai pregătit echipa în perioada 2006-2007, reuşind să promoveze în Liga I, va fi prezentat oficial marţi, de la ora 14:30, în cadrul unei conferinţe de presă, programată la Cluj Arena", notează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici