Universitatea Craiova a câştigat meciul în faţa echipei FC Hermannstadt, scor 1-0, în Liga 1 Betano

În etapa cu numărul 24 a Ligii I Betano, formaţia Universitatea Craiova a făcut deplasarea la Sibiu, acolo unde a jucat în faţa echipei FC Hermannstadt. Gruparea pregătită de tehnicianul italian Devis Mangia s-a impus cu scorul 1-0, prin golul marcat de Nuno Rocha.

167 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a câştigat meciul în faţa echipei FC Hermannstadt, scor 1-0, în Liga 1 Betano

Universitatea Craiova a câştigat meciul în faţa echipei FC Hermannstadt, scor 1-0, în Liga 1 Betano

În urma acestui scor, Universitatea Craiova a urcat pe locul secund în clasamentul Ligii I Betano şi s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj. Ardelenii vor juca în această seară (n.red. - sâmbătă, 16 februarie) cu Astra Giurgiu de la ora 20:00, în timp ce luni (18 februarie), FCSB va merge pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

În etapa următoare, Craiova joacă în faţa vicecampioanei României, FCSB, pe Naţional Arena, 24 februarie, de la ora 20:00.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici