Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Botoşani pe teren propriu. Moldovenii urcă pe locul 3

  • Universitatea Craiova a întâlnit FC Botoşani în etapa a 3-a a Ligii 1.
  • Confruntarea a avut loc după ce albanezii de la KF Laci i-au eliminat pe craioveni din Conference League.
  • Moldovenii s-au impus în deplasare, scor final 1-2, şi rămân neînvinşi în actualul sezon al Ligii 1.
390 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Botoşani pe teren propriu. Moldovenii urcă pe locul 3

După ce şi-au creat ocaziile importante ale primei reprize, oltenii au deschis scorul în minutul 40, prin brazilianul Gustavo, care a preluat în careu o pasă lungă a lui Dan Nistor, a trecut de un fundaş şi l-a executat pe Pap la colţul lung.

La 4 minute după reluare, moldovenii au făcut şah mat defensiva lui Reghecampf, marcând de la 14-15 metri frontal, prin Onghenda (1-1, min. 49).

După alte 4 minute, Enriko Papa a marcat golul meciului şi, foarte posibil, al întregului campionat de până acum, cu o execuţie din foarfecă, pe spate, lăsându-l fără replică pe Lazăr.

Craiovenii au dominat restul partidei, Gustavo ratând 3 ocazii de a egala. Pe final de meci, portarul Pap s-a opus de două ori salvator, reuşind să menţină avantajul botoşănenilor până la ultimul minut de joc.

Universitatea Craiova este la al treilea eşec consecutiv şi rămâne cu cele 3 puncte obţinute în prima etapă.

FC Botoşani e neînvinsă în actualul sezon şi acumulează 7 puncte cu care trece pe locul 3 în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici