UPDATE Real Madrid neagă informaţiile despre oferta pentru Neymar

TVE, televiziunea publică din Spania, a publicat informaţia potrivit căreia Real Madrid a făcut o ofertă celor de la PSG şi lui Neymar, pentru transferul brazilianului pe Santiago Bernabeu. Oficialii "Galacticilor" au emis însă un comunicat oficial în care neagă orice ofertă făcută lui Neymar sau campioanei Franţei.

2073 afișări
Imaginea articolului UPDATE Real Madrid neagă informaţiile despre oferta pentru Neymar

Ofertă incredibilă a lui Perez pentru Neymar: salariul uriaş cu care îl ademeneşte pe Bernabeu

"În ceea ce priveşte informaţia emisă de TVE, privind o presupusă ofertă pe care Real Madrid a făcut-o celor de la PSG şi jucătorului Neymar, Real Madrid se vede nevoită să spună că aceasta este falsă. Real Madrid nu a făcut niciun fel de ofertă, nici celor de la PSG, nici jucătorului", se arata în comunicatul emis de club.

Jurnaliştii spanioli au scris că Real Madrid a făcut o ofertă de 310 milioane de euro pentru PSG şi i-a oferit lui Neymar un salariu de 45 de milioane de euro anual, plus un contract pe şapte ani.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie anul trecut, după ce PSG i-a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru transfer. În sezonul trecut la PSG, Neymar a strâns 28 de goluri şi 16 pase decisive în cele 30 de meciuri jucate în toate competiţiile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici