Valentina Ardean Elisei: Va fi greu, dar ne vom califica în finala Ligii Campionilor

Extrema echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Valentina Ardean Elisei, a declarat, joi, că returul cu formaţia Gyor ETO va fi greu, dar consideră că vâlcencele vor obţine calificarea în finala Ligii Campionilor.

24 afișări
Imaginea articolului Valentina Ardean Elisei: Va fi greu, dar ne vom califica în finala Ligii Campionilor

Valentina Ardean Elisei: Va fi greu, dar ne vom califica în finala Ligii Campionilor (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Eu mă simt foarte bine, nu mai am dureri. Am suferit operaţia chirurgicală acum cinci luni şi jumătate şi am trecut de o mare parte a recuperării. Pe zi ce trece mă simt mai bine şi sper să pot fi aptă sută la sută la meciurile din finala Ligii Campionilor şi să joc şi eu dacă Oltchim se va califica. A fost o perioadă dificilă pentru mine, perioadă peste care am trecut", a spus Elisei.

"Returul cu Gyor nu va fi uşor. Unguroaicele nu s-au resemnat, chiar dacă rezultatul din tur a fost egal. Şi la Gyor a fost un meci extrem de disputat şi echilibrat. Aşa va fi şi la Râmnicu Vâlcea, dar cred că ne vom califica. Le simt pe fete foarte montate, dornice de victorie. În plus, vom juca şi de această dată în superioritate pentru că sunt sigură că publicul va fi fantastic, al optulea jucător al Oltchimului. Sper ca la final să sărbătorim împreună cu vâlcenii o calificare meritată", a mai spus Elisei.

Valentina Ardean Elisei s-a accidentat la genunchiul stâng în prima repriză a meciului dintre Oltchim şi Zvezda Zvenigorod, din prima fază a grupelor Ligii Campionilor, şi a fost operată la 9 noiembrie 2009, în Belgia, de un medic ortoped renumit, Marc Martens.

Handbalistele de la Oltchim vor juca, pe teren propriu, duminică, de la ora 17.15 (în direct la ProTV), partida decisivă pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, cu Gyor ETO (25-25, în tur).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici