Valerii Moraru: I-am ofertat pe Cristiano Bergodi şi Dinu Gheorghe

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că le-a făcut oferte pentru a lucra în Giuleşti antrenorului italian Cristiano Bergodi şi fostului preşedinte al Astrei Giurgiu Dinu Gheorghe.

118 afișări
Imaginea articolului Valerii Moraru: I-am ofertat pe Cristiano Bergodi şi Dinu Gheorghe

Cristiano Bergodi (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Suntem în negocieri cu Cristiano Bergodi. El este un antrenor care a demonstrat în România şi cu care mâine (n.r. - joi) vom negocia la Bucureşti. Domnul Bergodi nu este singurul antrenor vizat, mai sunt alţi patru pe lista noastră. În cazul în care nu vom ajunge la un numitor comun cu Bergodi, avem variante. Cu domnul Marian Rada (n.r. - actualul antrenor al Rapidului) nu am discutat deocamdată, dar sunt convins că va accepta să rămână în cadrul stafului tehnic", a spus Moraru.

Oficialul giuleştean a afirmat că i-a făcut o propunere lui Dinu Gheorghe pentru a deveni preşedintele FC Rapid. "Cu domnul Dinu Gheorghe este o discuţie separată. Nu dânsul ni l-a propus pe domnul Bergodi. Domnului Dinu Gheorghe i-am făcut o propunere de a veni preşedinte la Rapid, dar încă nu ne-a dat un răspuns. Este, din ce spune toată lumea, cel mai bun preşedinte din România, iar Rapidul are nevoie de dânsul. Sunt sigur că nu va fi nicio problemă ca dânsul să lucreze cu domnul Bergodi. Nu cred că cineva poate avea ceva împotriva unui antrenor de valoare", a precizat Moraru.

Întrebat dacă FC Rapid, club aflat în insolvenţă, are suficiente fonduri pentru a plăti salariile celor doi, Moraru a răspuns că are patronul: "Chiar dacă nu are Rapidul, are patronul. Aşa că nu o să fie o problemă cu pretenţiile financiare ale preşedintelui şi antrenorului".

Formaţia Rapid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Nemulţumiţi de evoluţia echipei, suporterii rapidişti de la Peluza a II-a i-au cerut demisia antrenorului Marian Rada, iar fanii de la tribuna a II-a au scandat: "Nu meritaţi tricoul nostru să-l purtaţi".

La finalul meciului, şi acţionarul majoritar Valerii Moraru a fost apostrofat de fanii rapidişti, care l-au întrebat ce îi mai lipseşte pentru a investi la Rapid, având în vedere că administratoul judiciar Cristina Andronache nu mai este în funcţie. De asemenea, fanii i-au transmis să plece de la Rapid dacă echipa retrogradează.

După 13 etape, echipa Rapid ocupă locul 17, penultimul, în clasamentul Ligii I, cu două victorii, trei egaluri şi opt înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici