Varane: Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, presa e prea dură cu el

Fotbalistul echipei Real Madrid, Raphael Varane, a declarat că tehnicianul Jose Mourinho, care împlineşte astăzi 50 de ani, este cel mai bun antrenor din lume şi că presa este prea dură cu el.

224 afișări
Imaginea articolului Varane: Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, presa e prea dură cu el

Jose Mourinho (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Îl susţinem cu toţii, este cel mai bun antrenor din lume. Presa este presa dură cu el, dar el face o treabă bună. I-am dăruit o fotografie de la victoria de anul trecut, din meciul cu Athletic, în urma căruia am devenit campioni, fotografie semnată de noi toţi", a spus Varane, potrivit site-ului oficial al clubului madrilen.

Tehnicianul Jose Mourinho împlineşte, sâmbătă, 50 de ani. El pregăteşte echipa Real Madrid în 2010 şi a câştigat cu aceasta campionatul Spaniei (2012), Cupa Spaniei (2011) şi Supercupa Spaniei (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici