Marca scrie că jucătorii Realului cer plecarea lui Mourinho: "Ori noi, ori el". Reacţia preşedintelui clubului

În ediţia de joi, cotidianul Marca a titrat, pe prima pagină: "Presi (n.r. - prescurtarea cuvântului "presidente" - preşedinte): ori noi, ori Mourinho", precizând că Iker Casillas şi Sergio Ramos, cei doi căpitani, au profitat de o reuniune cu preşedintele, marţi, pentru a-i cere plecarea antrenorului Jose Mourinho, în numele unei mari părţi a echipei.

387 afișări
Imaginea articolului Marca scrie că jucătorii Realului cer plecarea lui Mourinho: "Ori noi, ori el". Reacţia preşedintelui clubului

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a dezminţit, joi, într-o conferinţă de presă, o ştire din cotidianul Marca, în care se menţiona că jucătorii au cerut plecarea tehnicianului Jose Mourinho, articolul fiind catalogat de oficial drept "o minciună".

"Ceea ce s-a publicat este pur şi simplu o minciună. Am venit ca să dezmint o informaţie care este pur şi simplu falsă şi care, în opinia mea, are ca scop destabilizarea clubului", a spus Perez.

Potrivit Marca, Ramos şi Casillas l-ar fi asigurat pe Perez că mulţi jucători sunt gata să părăsească echipa dacă Mourinho nu pleacă la finalul sezonului.

Perez nu a negat existenţa unei reuniuni, dar a spus că aceasta a avut alt scop. "Reuniunea a avut ca subiect primele jucătorilor pentru diverse competiţii. Este total fals că în această întâlnire am primit un astfel de ultimatum. La discuţie am fost patru persoane: eu, directorul general al clubului, Jose Angel Sanchez, şi cei doi căpitani, Casillas şi Ramos. Absolut nimeni de la ziar nu ne-a sunat pentru a confirma sau infirma informaţia publicată ", a precizat preşedintele clubului Real Madrid.

De asemenea, Iker Casillas şi Sergio Ramos au precizat într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului că îl susţin şi îl respectă pe Jose Mourinho: "La întâlnirea de marţi cu preşedintele clubului şi cu directorul general nu a existat niciun ultimatum din partea noastră în ceea ce îl priveşte pe antrenor. În calitate de căpitani ai echipei şi ca membri ai unui grup excelent de profesionişti respingem categoric folosirea numelor noastre sau ale altor jucători în susţinerea oricărei astfel de informaţii pe care o calificăm drept total falsă. Vrem să ne arătăm susţinerea faţă de antrenorul nostru, Jose Mourinho, faţă de care avem un respect profund".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici