Vasile Miriuţă, noul antrenor al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ

Fostul internaţional maghiar Vasile Miriuţă este noul antrenor al echipei Ceahlăul, el semnând, luni, un contract valabil pentru două sezoane cu gruparea din Piatra Neamţ, informează site-ul oficial al clubului moldav.

237 afișări
Imaginea articolului Vasile Miriuţă, noul antrenor al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ

Vasile Miriuţă, noul antrenor al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Alături de Miriuţă, a semnat un contract tot pe doi ani şi preparatorul fizic Asamoah Victor Doky.

În vârstă de 44 de ani, Miriuţă a evoluat ca jucător pentru FC Baia Mare, Dinamo Bucureşti, Gloria Bistriţa, ETO Gyor, FC Bourges, Videoton, Ferencvaros Budapesta, Ujpest, Energie Cottbus, MSV Duisburg şi Honved Budapesta. El a antrenat până în acest an echipa a doua a clubului Energie Cottbus.

Vasile Miriuţă a evoluat în nouă partide pentru reprezentativa Ungariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici