Venus Williams a învins-o pe Garbine Muguruza şi s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor

Americanca Venus Williams, locul 5 WTA, s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 7-5, 6-4, pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, numărul 2 mondial, în etapa a treia din Grupa Albă.

725 afișări
Imaginea articolului Venus Williams a învins-o pe Garbine Muguruza şi s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor

Venus Williams a învins-o pe Garbine Muguruza şi s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor

Williams s-a impus într-o oră şi 43 de minute, la capătul unui meci în care a reuşit şase break-uri şi şi-a cedat serviciul de patru ori.

În urma acestei înfrângeri, Garbine Muguruza a ratat orice şansă de a reveni pe primul loc în ierarhia mondială, încheind competiţia cu 6.135 de puncte. Halep are asigurate 6.300 de puncte, indiferent de rezultatul din ultima partidă, în timp ce jucătoarea cehă Karolina Pliskova poate deveni numărul unu mondial dacă va câştiga turneul.

Venus Williams a ajuns, astfel, la două victorii în Grupa Albă şi a ocupat locul secund în clasamentul final, după Karolina Pliskova, care a obţinut calificarea încă din runda trecută.

În celălalt meci al zilei, în Grupa Albă, letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, fără şanse de calificare, a învins-o pe Pliskova, locul 3 WTA, scor 6-3, 6-1.

Clasamentul final al Grupei Albe:

1. Karolina Pliskova – 3 meciuri, 2 victorii, 1 înfrângere, 4-2 la seturi

2. Venus Williams – 3 meciuri, 2 victorii, 1 înfrângere, 4-3 la seturi

3. Garbine Muguruza – 3 meciuri, 1 victorie, 2 înfrângeri, 2-4 la seturi

4. Jelena Ostapenko – 3 meciuri, 1 victorie, 2 înfrângeri, 3-4 la seturi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici