Vicente Del Bosque: Este o onoare să reprezint fotbalul spaniol

Selecţionerul naţionalei Spaniei, Vicente Del Bosque, a declarat, luni seară, la Zurich, după ce a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2012, că este o onoare pentru el să reprezinte fotbalul iberic.

98 afișări
Imaginea articolului Vicente Del Bosque: Este o onoare să reprezint fotbalul spaniol

Vicente Del Bosque (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În primul rând vreau să-i salut pe colegii mei Josep Guardiola şi Jose Mourinho şi să spun că este o onoare să reprezint fotbalul spaniol. Vreau să mulţumesc Federaţiei Spaniole de Fotbal şi stafului meu. De asmenea nu vreau să-i uit pe antrenorii care au contribuit la ascensiunea mea ca tehnician. Cu toţii ne dorim să câştigăm, dar în principal trebuie să apărăm fotbalul, etica şi să avem grijă la comportamentul nostru", a spus Del Bosque.

Jucătoarea americană Abby Wimbach, care a primit Balonul de Aur feminin, a dedicat trofeul câştigat coechipierelor sale şi suporterilor: "Vreau să spun că Alex Morgan şi Marta merită la fel de mult acest premiu. Mulţumesc antrenorilor, echipei medicale, familiei şi agentului meu. Ca să câştigi un premiu individual în fotbal e nevoie de muncă în colectiv. Dedic acest premiu coechipierelor mele şi suporterilor".

Selecţionerul naţionalei Spaniei, Vicente Del Bosque, a primit trofeul pentru cel mai bun antrenor al anului, luni seară, în cadrul galei FIFA Balonul de Aur 2012, desfăşurată la Zurich. Pentru acest titlu au mai fost nominalizaţi Josep Guardiola (ex FC Barcelona) şi Jose Mourinho (Real Madrid). Del Bosque a câştigat în 2012 titlul european cu naţionala Spaniei. Premiul i-a fost înmânat de selecţionerul naţionalei Braziliei, Luiz Felipe Scolari.

Jucătoarea americană al echipei MagicJack, Abby Wambach, a câştigat, luni, Balonul de Aur FIFA 2012, trofeu decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich. Pentru acest trofeu au mai fost nominalizate brazilianca Marta Vieira da Silva (Tyreso FF) şi americanca Alex Morgan (Seattle Sounders Women). Premiul a fost înmânat de Hope Solo, portarul naţionalei feminine a Statelor Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici